Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

Хандбалният „Локомотив” отстъпи на „Осъм” с 26:30

  07.11.2020 19:29
Хандбалният „Локомотив” отстъпи на „Осъм” с 26:30

Здрав мач с интересни ситуации предложиха „Локомотив” и „Осъм” в спортна зала „Никола Петров”. Гостите поведоха с 0:2 още във втората минута. Домакините възстановиха равенството 2:2. Последва абсолютно равностойна игра и поравно голове в двете врати - 6:6 в 15 мин. и 10:10 в 25 мин. В последните минути на полувремето ловешките хандбалисти успяха да поведат и се оттеглиха на почивката с два гола преднина 12:14.

Втората част започна с размяна на голове. В желанието си за промяна домакините избързваха в отделни ситуации и допускаха неточности. Въпреки това поддържаха минимална разлика в резултата. Преломна се оказа 45-та минута, в която „локомотивци” останаха с четири полеви състезатели при резултат 17:20. Хандбалистите на „Осъм” се възползваха от ситуацията и увеличиха преднината 18:22 десет минути преди края. В оставащото време „жлезничарите” не успяха да направят обрат и отстъпиха с 26:30 в края на мача.

„Последните две седмици не успяхме да тренираме пълноценно. За съжаление болестите и контузиите не ни подминаха. Наложи се да отложим мача с „Пирин” (Гоце Делчев), за което съм благодарен на БФХ, че уважиха молбата ни. Не можахме да се подготвим и за този мач, но това ще е проблем за всички отбори през този сезон. Въпреки всичко излязохме и изиграхме един равностоен мач”, коментира старши треньорът на „Локомотив” Йордан Димитров.

„Локомотив”: Георги Маринов, Веселин Лазаров, Стефан Димитров, Исмет Хаджиев, Йордан Михнев, Радослав Йорданов, Владислав Йоргов, Станислав Добрев, Велимир Даскалов, Емилиян Синигеров, Петър Николов, Николай Генов, Михаел Иванов, Георги Кръстев, Николай Москов.

 


Ключови думи
Локомотив Осъм хандбал А група
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати