Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Култура

МТ „Алтернатива” издава брошура със снимки за 150 години театрално дело в Горна Оряховица

  07.10.2020 08:58
МТ „Алтернатива” издава брошура със снимки за 150 години театрално дело в Горна Оряховица

Горнооряховските последователи на Мелпомена имат няколко повода за празник тази година – навършват се 150 години от началото на театралното дело в града, 40 години от създаването на сатиричен състав и 30 години на МТ „Алтернатива“. Заради COVID-ситуацията тези годишнини няма да бъдат отпразнувани подобаващо. И на този етап ще бъдат отбелязани с издаването на брошура със снимки, проследяваща историята на театралното дело в града.

Но пък при всяка своя изява театралите подготвят и нещо празнично, което да напомня за дългата театрална история в Горна Оряховица. Приемайки инициативата на Горнооряховския младежки парламент, театралите на МТ „Алтернатива” към Читалище „Напредък1869“ с ръководител Симеон Христов ще се включат активно в „Семейни игри в гората” тази събота.

Младите актьори ще направят интересни игри заедно с подготвените дейности от организаторите на Божур поляна. Няма да липсват и хумористични скечове, подготвени за юбилея. 

Очакваме ви в събота в интервала от 9.30 до 10.00 часа пред фирма „Полет", за да започнем приключението си заедно, напомнят организаторите на семейните игри.


Ключови думи
МТ "Алтернатива" НЧ Напредък 1869 Семейни игри в гората
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати