Събота, 15 Oct 2022
            
Други

ЕРП Север даде старт на своите програми за професионално обучение на ученици и студенти

  06.10.2020 09:34
ЕРП Север даде старт на своите програми за професионално обучение на ученици и студенти

По традиция и този октомври ЕРП Север ще предложи на гимназистите и студентите в Североизточна България своите програми „Млад електромонтьор“ и „Програма за стипендианти“. Превърнали се през годините в ежегодна кампания, насочена към придобиването на професионални умения в сферата на енергетиката, програмите предлагат на младите хора незаменимата възможност да се потопят в реална работна обстановка и да черпят знания от най-добрите експерти в бранша.
„Млад електромонтьор“ е ориентирана към ученици от 12 клас, завършващи паралелки с електротехнически профили, а Стипендиантската програма на ЕРП Север – съответно към студенти III и IV курс специализиращи в областта. Програмите са отворени за период до осем месеца и предлагат гъвкаво работно време, съобразено с учебната заетост. Целта им е да затвърдят желанието на младежите за кариерно развитие по изучаваната от тях специалност. За това освен придобиване на практически опит, програмите предвиждат и финансов стимул за участниците, а най-добре представилите се ще получат възможност за реализация в компанията.
Повече информация всички заинтересовани могат да получат на https://erpsever.bg/bg/karieri/stajantski-programi или на телефон 0885 966 595.


Ключови думи
ЕРП Север обучение
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати