Сряда, 28 Сеп 2022
            
Други

И в събота "Пишмана" остава без вода

  18.09.2020 23:41
И в събота \

Цяла нощ ще продължи отстраняването на ВиК-аварията в кв. „Бузлуджа”. Община Велико Търново съдейства на ВиК „Йовковци” за незабавното ускоряване на ремонтните дейности, наложили се заради проблеми при присъединяване към водопреносната мрежа.
Допълнително е осигурена строителна техника, която вече работи на място. Разпоредил съм на заместник-кмета проф. Георги Камарашев и на главния инженер на общината Динко Кечев да координират с ВиК-оператора на място ремонтните дейности – до отстраняване на аварията. Община Велико Търново ще съдейства за всичко, което е необходимо за бързото решаване на проблема, информира кметът инж. Даниел Панов. .
През нощта водоподаването за засегнатите части от кв. „Бузлуджа” ще бъде възстановено с ниско налягане, а утре през деня отново ще бъде спряно за пълното отстраняване на проблема. Осигурени са и водоноски с вода за битови и санитарни нужди, разположени в района на пазара в кв. "Бузлуджа", високите части край улица "Георги Измирлиев" и край началото на пешеходната алея в посока кв. "Чолаковци".


Ключови думи
ВиК Пишмана
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати