Сряда, 28 Сеп 2022
            
Общество

Инж. Добромир Добрев: Днес е празник на вярата и надеждата в нашите деца и тяхното бъдеще

  15.09.2020 05:55
Инж. Добромир Добрев: Днес е празник на вярата и надеждата в нашите деца и тяхното бъдеще

Уважаеми учители,
Скъпи ученици,
 
На 15 септември искам да Ви поздравя с началото на новата учебна година. Днес е празник на българския дух и знание, празник на вярата и надеждата в нашите деца и тяхното бъдеще.
Скъпи първокласници,
От всички ученици Вие ще влезете първи във Вашето училище! Това е така, защото сте най-смели, най-усмихнати и най-любопитни да откриете съкровищата, които се крият в тази сграда. Бъдете добри един към друг, създавайте приятелства и имайте пълно доверие в своите учители – те ще са винаги до Вас!
Скъпи ученици,
Не спирайте да задавате въпроси на своите учители! Подреждайте знанията от всеки учебен час и отстоявайте себе си! Приемайте предизвикателствата от своите учители в нови направления и укрепвайте приятелствата си – така ще стъпвате уверено по пътя, който сте избрали!
Уважаеми учители,
Всички ние възлагаме на Вас отговорността за нашите деца – това е тежък товар! Знам, че работният ден съвсем не свършва след последния учебен час и че намирането на най-прекия път към всеки от учениците е плод на сериозна подготовка и труд. Вярвам, че Вашата работа през новата учебна година ще донесе нови успехи на учениците и ще издига авторитета на училището!
На всички Вас – честит първи учебен ден!
Инж. Добромир Добрев,                                   
Кмет на Община Горна Оряховица   


Ключови думи
инж. Добромир Добрев кмет Горна Оряховица 15 септември
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати