Вторник, 27 Сеп 2022
            
Други

Пиян буйства в Спешна помощ в Горна Оряховица

  02.03.2020 11:01
Пиян буйства в Спешна помощ в Горна Оряховица

Досъдебно производство за хулиганство е започнато в полицейското управление в Горна Оряховица срещу 49-годишен местен жител.

В петък около обяд екип на Спешна помощ – Г. Оряховица се е отзовал на сигнал за мъж в безпомощно състояние в района на пазара в града. След първоначалния преглед е установено, че мъжът е в нетрезво състояние и бил откаран с линейка в Спешна помощ. Там той дошъл в съзнание и започнал да буйства. Отправял обиди и заплахи и нанесъл удари с ръце по медицинския персонал.

След намесата на полицията е задържан с полицейска мярка до 24 часа.  

Служители на полицейското управление във Велико Търново също разследват хулиганство. В петък следобед на тел. 112 е получен сигнал за счупени стъкла на товарен автомобил, паркиран пред жилище в с. Леденик.

Изпратеният на мястото патрул е установил двама мъже - на 40 и 55 години, и 54-годишна жена, всички от Леденик, съпричастни към извършеното деяние.

От проведените действия по разследването е установено, че по-младият мъж под въздействието на алкохол е счупил стъклата на автомобила и след това е отправил закани за саморазправа към тъжителя.

По случая е започнато досъдебно производство.


Ключови думи
Спешна помощ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати