Неделя, 02 Oct 2022
            
Спорт

„Хемус” организира семинар по самозащита в Деня на будителите

  28.10.2019 10:40
„Хемус” организира семинар по самозащита в Деня на будителите

В деня на будителите – 1 ноември и на 2 ноември 2019 г. „Хемус таекуондо център” организира за своите ученици семинар по самозащита и суйкендо (миксирана файтинг система). В два дни учениците на „Хемус” ще се обучават под ръководството на кьоши Левон Пакосян. В момента кьоши Левон Пакосян е председател на Ямашита Будо Организация България и Академия за бойни изкуства СуйБуКан, гр Пловдив. Кьоши Пакосян е главен представител на Международната Ямашита Будо Асоциация и Американската Асоциация по Шорин Рю Карате и Зен Окинава Кобудо за България. Личен ученик на живата легенда в бойните изкуства и филмов актьор от Холивуд ханши Тадаши Ямашита - 10 дан карате и кобудо (окинавски оръжия).

Семинарът е предвиден за напредналите ученици в клуба. Също така ние имаме група по суйкендо - файтинг система разработена от майстор Ямашита, която е синтез на най-добрите практики от различни бойни системи. На пръв поглед наподобява бокс и кикбокс, карате. То е всичко това и още нещо. Ще имаме честта да се обучаваме от извора на бойните изкуства, информира старши треньорът на „Хемус” Румен Димитров.

Кьоши Левон Пакосян е носител на 7-ми Дан Шорин Рю Карате, СуйКенДо; 5-ти Дан Матайоши Кобудо; 4-ти Дан Окинава Те Тай Карате; 3-ти Дан Сейдокан Мотобу Рю и 2-ри Дан Джу Джицу.

Заедно с него пристига и помощник инструкторът Мартин Киров - шихан 5 дан.

 


Ключови думи
Хемус
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати