Понеделник, 15 Мар 2021
            
Местни избори 2019

Красимир Каракачанов в щаба на ВМРО във В. Търново: ВМРО предлага по-добрата алтернатива, проблемът е в администрацията

  12.10.2019 10:01
Красимир Каракачанов в щаба на ВМРО във В. Търново: ВМРО предлага по-добрата алтернатива, проблемът е в администрацията

„Проблемът във всички градове в България е един и същ и той произтича от общинската администрация. Тя е бездушна, не се интересува от проблемите на обикновения човек, а той от своето раждане до последния си ден е свързан с неща, които трябва да се решават в общината, в коята живее, и в населеното място”. Това заяви пред журналисти лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов във Велико Търново по време на среща с кандидатите на партията за кметове и общински съветници от няколко общини.

Той изрази категоричната си подкрепа за избраниците на ВМРО, защото са добре познати в обществото, с достатъчно обществен опит и ползващи се с обществено положение и авторитет. Подчерта, че доц. Милен Михов, кандидатът за кмет на Велико Търново, е един от най-активните депутати в българския парламент, с достатъчно опит и като общински съветник.

Каракачанов посочи още, че основната амбиция, която имат воеводите на тези местни избори, е за пореден път да покажат, че предлагат по-добрата алтернатива от досегашния политически модел на синьо-червено, на ляво и на дясно, на Изток и на Запад, игри на идеологии и в същото време губене на времето на хората.

„Ние сме се доказали през последните 126г. в историята на България. Даже нашите дела са записани в учебниците по история. Това, което сме показали като хора, занимаващи се с обществена дейност и политика, е достатъчна предпоставка на всички, които се интересуват от обществените проблеми, да намерят сили да ни подкрепят. Убеден съм, както и до сега, че нашите кандидати за Великотърновска област ще се представят достойно”,  каза в заключение Каракачанов и даде думата на кандидат-кметовете.

Доц. Милен Михов изрази увереност, че посланието, което отправят от ВМРО към хората, ще доведе до осмите поред успешни избори както в областта, така и в страната:

„Хората искат промяна на поетите ангажименти и на професионално взетите решения. И в областта, и в общината имаме хората, опита, амбицията и способността да предложим такава промяна. Не защото едните трябва да бъдат сменени с другите, а защото трябва да се сменят начина на работа, на отношение към хората, на решаване на проблемите.Не да рапортуваме за усвоените европейски средства, а да използваме тези средства за най-прагматичното, най-полезното решение на проблемите.

Не да усвояваме средствата, дадени на държавата по министерско постановление, а да реализираме разумни проекти с дълготрайни последици”.

Успешното управление в два поредни мандата на Пенчо Чанев - градоначалник на Община Златарица му донесе още кредит на доверие и кандидатурата му е издигната за трети мандат.

„Това, което във Велико Търново приемат като идея, ние правим отдавна в Златарица – безплатните детски градини и безплатното хранене в училищата. Щом една малка община може да го направи, няма проблем да го направи и голяма, когато хората от ВМРО, които застават начело, и общинските съветници имат разум и най-вече сърце да свършат това добро начинание за житеите на своята община”, постави акцент в работата си Пенчо Чанев.

„В Горна Оряховица хората виждат все повече подкрепа в наше лице. Получаваме доверието на гражданите в общината и смятаме, че на предстоящите избори ще увеличим присъствието си в общинския съвет” За това увери и лидерът на организацията в железничарския град Кирил Кирилов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 


Ключови думи
Красимир Каракачанов Велико Търново щаб
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати