Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Общество

Горнооряховчани честваха 182 г. от рождението на Васил Левски

  18.07.2019 14:25
Горнооряховчани честваха 182 г. от рождението на Васил Левски

С ритуал пред паметника на Васил Левски в Горна Оряховица бе отбелязана 182-та годишнина от рождението на Апостола. На почетен караул пред паметника застанаха военнослужещи от Военно формирование 22 790. Стихотворение за Левски изпълни Стефан Димов от ДГ „Елена Грънчарова“.


На честването по повод годишнината от рождението на Апостола, присъстваха председателят на Общинския съвет Даниел Костадинов, заместник-кметовете Николай Георгиев, Йорданка Кушева и Деница Коева, представители на политически партии, на обществени организации, представителни групи от детски градини, граждани.


Венци и цветя пред паметника на Васил Левски бяха поднесени от името на народния представител инж. Клавдия Григорова – Ганчева, от името на кмета на Общината инж. Добромир Добрев, от председателя на Общинския съвет Даниел Костадинов, от Военно формирование 22 790, от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва; Съюза на ветераните от войните; Съюз на военноинвалидите и военно пострадалите, от политически партии, обществени организации и граждани.


Ключови думи
Левски 182 г.
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати