Събота, 01 Oct 2022
            
Общество

Информационна кампания за повишаване на енергийната ефективност в промишлените предприятия организират във Велико Търново

  03.07.2019 12:55
Информационна кампания за повишаване на енергийната ефективност в промишлените предприятия организират във Велико Търново

На 10 юли (сряда) 2019 г., от 9,00 ч. в конферентна зала на хотел „Премиер“ (ул. Сава Пенев № 1) във гр. Велико Търново ще се проведе конференция за популяризиране прилагането на ЕСКО механизма, ефекта и ползите за потребители и икономиката на страната от повишаване на енергийната ефективност в промишлените предприятия.
Форумът се организира от Агенцията за устойчиво енергийно развитие (АУЕР) и на него ще бъдат разяснени възможностите за пазарно реализиране на мерки по енергийна ефективност и използване на енергия от възобновяеми източници, както и на ползите от придобиване на удостоверения за енергийни спестявания. Лектори на събитието ще бъдат опитни експерти, познаващи в детайли нормативната база в сферата на енергийна ефективност и практиката по нейното прилагане.
Конференцията се  реализира  по  проект „Повишаване на информираността и капацитета на българските предприятия за реализиране на дейности и мерки по енергийна ефективност и създаване на бизнес модел за подпомагане на схемата за задължения за енергийни спестявания и свързаните с нея дейности“, финансиран със средства по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 г.
Конференцията е еднодневна, с времетраене пет часа: 09:00-14:00 ч., и е безплатна за участниците. Те ще бъдат регистрирани по реда на получаване на заявките, като крайният срок за регистрация за участие е до една седмица преди датата на конференцията - 10 юли 2019 г. Желаещите могат да се регистрират на сайта https://esco-campaings.eu//, на който има и подробна информация за информационната кампания на АУЕР.
За допълнителна информация и връзка имейл: [email protected] или на телефони: 058/655 622 и 052/460 546. Лице за контакт: Надежда Маленкина, организатор.
Освен във Велико Търново, информационни кампании за повишаване на енергийната ефективност в промишлените предприятия ще бъдат проведени в периода 9-17 юли и в градовете Пловдив, Бургас, Варна, София и Враца.


Ключови думи
енергийна ефективност
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати