Неделя, 14 Юли 2024
            
Горна Оряховица Спорт

Горнооряховският „Боровец” спечели отборната титла във Висшата лига по тенис на маса

  18.06.2024 09:49
Горнооряховският „Боровец” спечели отборната титла във Висшата лига по тенис на маса

Отборът на СКТМ „Боровец” (Горна Оряховица) спечели шампионската титла за мъже във Висшата лига на България по тенис на маса.

В отборното първенство на България мерят сили над 150 мъжки отбора разделени в шест лиги. Горнооряховският клуб участва с три отбора в различните нива. Право на участие във Висша лига имат най-добрите осем отбора от страната.

След приключване на отборното първенство новият шампион на Висша лига е „Боровец” (Горна Оряховица), на второ място остана „Асарел Медет” (Панагюрище), трети се наредиха мъжете на „Комета +” (Луковит), а четвърти е „Дунав” (Русе).

Тимът на „Боровец” е в състав Христос Христонов - шампион индивидуално и на смесени двойки, Денислав Коджабашев - втори в страната на двойки и трети индивидуално, Константинос Ангелакис - европейски клубен шампион за 2024 година, Милчо Узунов и Светлин Беров. Треньор на отбора е Тодорка Берова.
СКТМ „Боровец” благодари на всички свои състезатели и приятели, които бяха плътно до отбора и помагаха по всякакъв начин той да стъпи на върха на тениса на маса в България. Това е една колективна победа, постигната от един изключителен отбор, коментираха от ръководството на клуба.


Ключови думи
тенис на маса Боровец Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета