Събота, 27 Юли 2024
            
Горна Оряховица Други

СУ „Вичо Грънчаров“ изпрати абитуриентите си като холивудски звезди

  14.05.2024 13:51
СУ „Вичо Грънчаров“ изпрати абитуриентите си като холивудски звезди

Като истински холивудски звезди бяха изпратени абитуриентите на СУ „Вичо Грънчаров“. В зрелостта момчетата и момичетата от класа на Ивайло Караиванов влязоха по червен килим и с вярата, че в СУ „Вичо Грънчаров“ се получили подготовката, която ще им помогне да променят  света.

Подготовката за изпращането продължи повече от 3 месеца. По традиция организатори са единадесетокласниците в училището, тази година подкрепи от класната си Еленка Йотова и педагогическия съветник Анита Дериджиян – Чалъкова.

„На добър час и успех на държавните изпити“, бяха пожеланията на единадесетокласниците. „На добър час!“ казаха и първите им учители Зарка Гайдарова и Славка Иванова, които са поели детските ръце преди дванадесет години. Пожелания и заръки към тях отправиха директорката Нели Атанасова и някои от учителите, които са им преподавали през годините.

Не по-малко развълнуван от дванадесетокласниците беше и класният им ръководител Ивайло Караиванов. Прекрасната изненада от неговия клас се съпътстваше с мъничко носталгия от раздялата с учениците. Класният получи номинацията „Мъж за милиони“ и надуваем чук, с който... да съветва следващите класове, които ще поеме.

Талантливите Преслава Георгиева и Фелин Ахмедова изпяха песни на фона на забавни снимки от училищния живот на 12 „а“ клас.

Със смях и сълзи в очите премина събитието. Много пъти отброиха от 1 до 12 зрелостниците, имаше и забавни скечове, представящи всеки един от тях с най-характерните моменти и черти от личността му.

Отличник на випуска е Йоана Димитрова – дългогодишен председател на Ученическия съвет. Специално внимание бе обърнато и на абитуриентите, които излизат от Ученическия съвет и от Гвардейския отряд на СУ „Вичо Грънчаров“.

Мис и Мистър на Випуск 2024 са Никол Иванова и Денислав Йорданов.

Пълната зала на НЧ „Напредък 1869“ пожела на зрелостниците никога да не забравят своето училище и учители, да дерзаят упорито по пътя към успеха и никога да не се отказват от мечтите си, да отстояват себе си във всеки един момент.

 


Ключови думи
СУ Вичо Грънчаров Випуск 2024
Последни
Седмицата
Анкета