Четвъртък, 02 Май 2024
            
Велико Търново Общество

Информационен ден по Приоритет 1„Интегрирано градско развитие“ на Програма за развитие на регионите 2021-2027 организират във Велико Търново

  08.04.2024 10:53
Информационен ден по Приоритет 1„Интегрирано градско развитие“ на Програма за развитие на регионите 2021-2027 организират във Велико Търново

Община Велико Търново  кани всички заинтересовани страни на организирания информационен ден във връзка с подаване на проектни идеи по Приоритет 1 „Интегрирано градско развитие“ на Програма за развитие на регионите  2021-2027.

Основната цел на процедурата е насърчаване на интегрираното и приобщаващо социално, икономическо и екологично развитие, култура, природното наследство, устойчивия туризъм и сигурността в градските райони.

Допустими бенефициенти са  държавни органи -  областни администрации;  общински власти; представители на гражданското общество (неправителствени организации, организации на работодатели и на синдикати, фондации); представители на бизнеса (предприятията); научна и академична общност, вкл. училища и висши учебни заведения; сдружения на собственици на сгради в режим на етажна собственост; лечебни заведения, държавна или общинска собственост, само в партньорство съответно с Министерството на здравеопазването (в случай на държавна собственост) или общината (в случай на общинска собственост); културни институти; други организации от публичния сектор.

Документите за кандидатстване, както и детайлна информация за допустимите дейности, са публикувани на страницата на Програмата на следния адрес:

https://bgregio.eu/wps/portal/operativna-programa/home/news/ukazaniq-kandidatstvane-prioritet-1-prr-05.03.24, както и на страницата на община Велико Търново, секция „Общинско развитие“.

Информационният ден ще се проведе на 11.04.2024 год. от 10:00 часа в офиса на Областен информационен център - Велико Търново.


Ключови думи
ПРСР
Последни
Седмицата
Анкета