Събота, 27 Апр 2024
            
Горна Оряховица Спорт

„Локо“ победи в Русе втородивизионния „Дунав“

  10.02.2024 19:39
„Локо“ победи в Русе втородивизионния „Дунав“

Горнооряховският „Локомотив“ победи с 2:1 „Дунав“ (Русе) в предпоследната си контрола преди подновяване на шампионата на Северозападна трета лига.

За русенци това беше последна проверка преди да стартира пролетният полусезон на Втора професионална лига. Мачът беше използван да се представи отбора на „драконите” след зимната пауза. След първата част на първенството русенци са на 12-то място във втората ни футболна дивизия.

Двата отбора предложиха оспорвано и интересно първо полувреме, в което обаче не паднаха голове. Новият таран на домакините, привлечен през зимната пауза от Франция - Луис Пахама, откри в 65-та минута. „Локомотивци“ обаче обърнаха резултата. Красен Трифонов изравни, а Георги Колев донесе победата.

Съставът на „Локо“ за мача в Русе: Венцислав Димитров, Кристиян Райчев, Мариян Иванов, Ивайло Тодоров, Янислав Цачев, Явор Генчев, Кристиян Кънчев, Даниел Кънчев, Георги Колев, Димитър Байдаков, Христо Марков, Тодор Бакърджиев, Николай Иванов, Красен Трифонов, Николай Иванов.

Кристиян Дечев, Александър Узунов и Милен Савов са с контузии.

Следващата събота предстои последният мач от подготвителния период срещу „Черноломец“ (Попово). Той ще се изиграе на стадион „Локомотив” и ще бъде използван да се представи отборът, с който „железничарите” ще се борят да запазят първото място в групата.

Сн. FC Dunav Ruse

 


Ключови думи
Локомотив Дунав Русе Горна Оряховица