Понеделник, 29 Апр 2024
            
Горна Оряховица Светски

Таланти от две горнооряховски школи се включват в голям концерт на Биг бенда на БНР

  06.02.2024 12:38
Таланти от две горнооряховски школи се включват в голям концерт на Биг бенда на БНР

Започнаха репетициите за големия концерт на БНР „Мост между поколенията”, който ще представи на 22 февруари в Първо студио на радиото младите таланти на България в изпълнение на класики от българската музикална история. Биг бендът на радиото ще се дирижира за първи път от младия диригент на Плевенската филхармония Георги Милтиядов, а в концерта ще има много силно горнооряховско участие.

За пореден път бек вокалисти на Биг бенда и специалните гости ще бъдат талантите от „Графити” на Аделина Колева. Те участват по специална покана на продуцента на БНР Мая Райкова, която вече ги е заявила и за следващия концерт на радиото.

Освен това съставът ще изпълни и две самостоятелни парчета, а Симеон Славев и Ерик Михайлов ще имат и по две индивидуални изпълнения. Симеон всъщност е анонсиран сред специалните гости, сред които са и други млади звезди от успешни риалити формати като Невена Пейкова и Надежда Ковачева.

В концерта ще се включат и талантите на още една вокална школа към НЧ „Напредък 1869” – „Мюзик саундс” с вокален педагог Стела Дойкова. За Кристина Енчева и Алекс Карабоев участието в концерта е награда от спечелен конкурс.


Ключови думи
концерт Биг бенд на БНР Графити Мюзик саундс Горна Оряховица