Събота, 27 Апр 2024
            
Велико Търново Култура

С дебютната си стихосбирка Данна Донку превежда през различните форми на любовта

  04.02.2024 16:19
С дебютната си стихосбирка Данна Донку превежда през различните форми на любовта

„Любовта никога не спи“ е нарекла дебютната си стихосбирка великотърновската авторка на текстове за песни Данна Донку. Всъщност „авторка на текстове за песни“ не е най-коректното определение за Донку – тя пише също разкази, романи. Именно романи са първите й официално издадени творби – през 2020 г. излиза „Каста Дивото сърце“, година по-късно – „Узурпаторките“.  

„Любовта никога не спи“ е повече от стихосбирка - тя е пътешествие през различните форми на любовта, отразени в лирика и мелодии. Всичко това ще може да усети публиката, която отиде на представянето на стихосбирката във Велико Търново. Домакин е книжарница „Хеликон“, на 7 февруари 2024 г., сряда, от 18 ч.

Присъединете се към нас в една вечер, изпълнена с поезия и музика, където ще потопим в магическия свят на Данна Донку. Тя ще ни разкаже за своята страст към писането и как музиката се преплита с думите в нейните стихове. Данна ще сподели лични истории зад стихотворенията си, ще чете избрани произведения и ще отговаря на вашите въпроси. Не пропускайте тази уникална възможност да се срещнете с Данна Донку и да се докоснете до света на нейните стихове, канят домакините.


Ключови думи
Данна Донк Любовта никога не спи