Сряда, 24 Апр 2024
            
Горна Оряховица Други

Сдружение „ЗА Горна Оряховица” направи дарение за повече домашен уют в Родилното на МБАЛ „Св. Иван Рилски”

  22.01.2024 16:03
Сдружение „ЗА Горна Оряховица” направи дарение за повече домашен уют в Родилното на МБАЛ „Св. Иван Рилски”

Сдружение „ЗА Горна Оряховица” направи подарък, с който да подобри условията за родилките в АГО на МБАЛ „Св. Иван Рилски”. Поводът беше празничното отбелязване на Бабинден в отделението, но жестът е част от програмата за насърчаване на раждаемостта и връщане престижа на Родилното в Горна Оряховица.

Когато започнахме кампанията „Бебетата на Горна Оряховица” се срещнахме с екипа на Родилното и в разговора със старшата акушерка Снежана Белчева стана дума, че имат нужда от хладилна витрина, за да съхраняват храната родилките. Тогава поехме ангажимент, че ще я осигурим. Впоследствие преценихме, че бихме могли да дарим още микровълнова фурна, електрическа кана и един помощен шкаф, които да допринесат за още по-доброто усещане и комфорт, доближаващ се до домашните условия в отделението, разказа председателят на Сдружението Марияна Дамянова.

След празника в Родилното представители на Сдружението бяха поканени и в Детско отделение от неговия началник д-р Елена Зарева. Разговаряха за нуждите на децата, персонала и въобще за това какво може да се направи за отделението, което се грижи за децата на Горна Оряховица.

Пожелаваме на всички да са все така отдадени на каузата „Живот”, да са все така позитивни, сърдечни и топли хора, защото отношението и професионализма в тази професия са най-важни. Работим по нови проекти, които ще ги подкрепят, казаха още от Сдружението.


Ключови думи
Сдружение "ЗА Горна Оряховица" Родилно дарение Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета