Сряда, 20 Мар 2024
            
Горна Оряховица Други

Седмокласници на Гимназията направиха камина в класната стая и спечелиха награда за коледна украса

  20.12.2023 15:26
Седмокласници на Гимназията направиха камина в класната стая и спечелиха награда за коледна украса

В началото на декември ръководството на СУ „Георги Измирлиев” отправи коледно предизвикателство към своите ученици и обяви конкурс за най-стилна коледна украса на класните стаи. В отговор се получи истинско съревнование за оригинални идеи и изпълнение, така че журито бе безкрайно затруднено в избора на победители.

Всички ученици се включиха с ентусиазъм и успяха да създадат празнична атмосфера в своите класни стаи. Открояваше се ръчно изработената украса. За оценяването все пак имаше и критерии: Културни традиции, Оригиналност и естетика, Цялостна концепция, подчинена на темата, Разнообразие и иновативност в използваните материали.

Оценяваха двама зам. директори – Йорданка Симеонова и Кремена Енчева, и двама психолози – Марияна Дончева и Димитър Йосифов.

И колкото и да беше трудно, журито определи и победителите.

За начален етап това са І „в”, ІІ „г” и ІІІ „а” клас.

В Прогимназиален етап най-добре са се справили VІ „б”, VІ „а” и V „а” клас.

ІХ „б” и ІХ „а” клас са победителите в Гимназиалния курс.

Със специалната награда на журито „На Коледа всички пътища водят у дома” бяха удостоени учениците от VІІ „в” клас с класен ръководител Светла Алексиева, които направиха в своята класна стая кът с камина, в която гори бъдник и украсиха елха с подаръци и чакащи още подаръци чорапчета.

Наградата за група ЦДО получиха VІ и VІІ клас.

Наградите – торти и сладкиши, бяха връчени от директора Криси Аврамова, която пожела на всички ученици, родителите им, на учителите и служителите на училището светли, топли и весели празници и още по-успешна за гимназията 2024 година.


Ключови думи
конкурс украса СУ "Георги Измирлиев" Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета