Сряда, 20 Мар 2024
            
Горна Оряховица Спорт

Седем контроли планира „Локомотив”, започва подготовка на 8 януари

  20.12.2023 14:47
Седем контроли планира „Локомотив”, започва подготовка на 8 януари

Горнооряховският „Локомотив” подновява тренировки на 8 януари 2024 г. от 18 часа. Подготовката за пролетния полусезон ще е в домашни условия, като са договорени 7 контроли.

Първата проверка е срещу втория отбор на „Етър”, който финишира първата част на първенството в Северозападна трета лига на седмо място. Мачът е на 13 януари (събота) в Горна Оряховица.

На 19 януари (петък) „Локо” приема „Чавдар” (Етрополе), който е на трето място в Югозападна трета лига.

Седмица по-късно – на 27 януари (събота), „Локомотив” ще играе у дома с „Лудогорец III” – временния водач в Североизточна трета лига.

Следващият мач отново е с отбор от клуба на шампионите, но този път „Локо” ще гостува в „Гнездото на орлите” за среща с „Лудогорец II” – десети във Втора лига. Мачът е на 3 февруари.

На 7 февруари на стадион „Локомотив” ще гостува петият във временното класиране на Северозападна трета лига отбор на Севлиево.

Втородивизионният „Дунав” е следващият съперник, като „Локо” гостува в Русе на 10 февруари.

Последната контрола е на 17 февруари и „Локомотив” посреща „Черноломец” (Попово) – пети във временното класиране на Североизточна трета лига.

В първия пролетен кръг, който се открива на 24 февруари, „Локомотив” ще гостува на „Академик” в Свищов и това ще е дербито в групата, което до голяма степен ще реши и кой ще е основният претендент за връщане в професионалния футбол.

Програмата е предварителна и до голяма степен ще зависи от времето, припомнят от клуба.


Ключови думи
Локомотив Горна Оряховица контроли
Последни
Седмицата
Анкета