Събота, 10 Фев 2024
            
Велико Търново Икономика

„Царевград Търнов“ се представя на международно туристическо изложение в Гърция

  10.11.2023 15:23
„Царевград Търнов“ се представя на международно туристическо изложение в Гърция

Международното туристическо изложение PHILOXENIA 2023, което е ключово събитие в сферата на туризма и се провежда в периода 10-12 ноември в Солун, Гърция, бе открито днес. България е страна почетен гост и се представя с модерен и иновативен щанд с площ от 100 кв. м, на който участва Общинската туристическа агенция „Царевград Търнов“ за поредна година.

Престижният форум е едно от водещите туристически изложения в Югоизточна Европа, служи като международна платформа за представяне на разнообразие от туристически дестинации. Това събитие привлича както експерти от бранша, туроператори, така и туристи, като предлага цялостен преглед на най-новите тенденции в туристическия сектор. Множество туристически агенции и хотелски вериги представят своите продукти и услуги.

Управителят на „Царевград Търнов“ Борислав Йорданов проведе среща с проф. Мариела Модева, която беше гост на щанда на България.

Участието на България като страна – почетен гост ще бъде надградено. Предстои и подписване на Съвместна програма за действие между Министерството на туризма на България и Министерството на туризма на Гърция за периода 2024-2026 г.


Ключови думи
Царевград Търнов
Последни
Седмицата
Анкета