Вторник, 30 Яну 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Огнян Стоянов: Ще дойде време, когато гласовете на честните хора ще са по-силни от влиянието на парите. И това време е близо

  31.10.2023 13:38
Огнян Стоянов: Ще дойде време, когато гласовете на честните хора ще са по-силни от влиянието на парите. И това време е близо

Скъпи приятели,
Искам да благодаря на всеки от вас, който ни се довери на изборите и даде своя глас за нас от коалиция "БСП за България и Левицата".
Искам да стисна ръката на всеки лично. 

Така се благодари!

За мен и моя екип, вашето доверие е много скъпо. То е безценно! 

Защото на този свят най-трудно градиш доверие и приятелство и най-лесно ги губиш, ако не си истински, честен и открит. 
По време на кампанията се срещнахме с хиляди от вас, чухме проблемите, болките, надеждите ви за една по-добра община, за едно по-уредено и сигурно бъдеще. От село на село, от врата на врата през Долна Оряховица и всеки квартал, парк и всяка улица в Горна Оряховица ви питахме, казахте ни и чухме от какво имате нужда, кое и колко не стига за да имаме нормален живот. 

Казахме ви и нашите идеи за развитие, решение на проблемите. 

Работещи решения!
Бяхме честни с вас и вие към нас.
Да, започнахме кампанията, макар да знаехме, че зад редица други кандидати надничат депутати и мастити бизнесмени. Със свои планове и сметки, в които не само не вярвам, но съм убеден, че не влизат хората и добруването на общината. Е, и това не ни спря. Защото нашият екип бе от ярки специалисти, експерти и авторитети - доказани имена в града и общината. Готови да се борят!

Изправихме нашия опит и знания срещу сглобките, парите и задкулисието. 
Ето, аз пак ще бъда искрен с вас, както всеки друг път: Всеки ваш глас за нас беше глас за бъдещето и спасението на Горна Оряховица! Няма да е далеч времето, когато вашите гласове ще са още повече и ще победят влиянието на парите. 

Ще са по-силни от търговците на бъдещето ни! 

Това време е близо!

А дотогава ние отново ще сме заедно с вас! Заради всички и за спасението на Горна Оряховица!

Огнян Стоянов


Ключови думи
Огнян Стоянов Горна Оряховица избори
Последни
Седмицата
Анкета