Вторник, 30 Яну 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Инж. Добромир Добрев: Няма да чуете реч на омразата от мен, аз се боря за по-добра Горна Оряховица

  30.10.2023 11:28
Инж. Добромир Добрев: Няма да чуете реч на омразата от мен, аз се боря за по-добра Горна Оряховица

Първият етап от една тежка предизборна кампания донесе успех на ГЕРБ и на повечето кметове, номинирани и подкрепени от нас.

ГЕРБ е първа политическа сила в община Горна Оряховица и отново ще има най-голяма група общински съветници.

Да честитим на новите кметове - Ясен Янков в Първомайци, Венета Василева в Правда, Иван Кишев в Драганово, Йордан Петров във Върбица, Ивелина Георгиева в Крушето, Маринчо Маринов в Горски долен Тръмбеш, Владимир Илиев в Янтра. Уверен съм, че те ще оправдаят доверието на своите избиратели.

Благодаря на всички, които гласуваха в неделя и показаха, че не им е безразлично как ще се развива нашата община. Разбира се, най-вече благодаря на тези, които подкрепиха кандидатите на ГЕРБ. Надявам се тази подкрепа да се запази и да нарасне на 5 ноември, когато на балотаж ще се определят кметовете на Общината, Поликраище, Писарево и Долна Оряховица.

Няма да чуете от мен реч на омразата и в последната седмица от предизборната борба. Няма да водя черна кампания каквото и да правят и казват моите опоненти. Уверявам ви, че позитивното говорене по време на кампанията ще прерасне в добри дела и по време на мандата. Вярвам, че ще ме подкрепите и този път.

С №7 на 5 ноември за едно разумно управление, обърнато към всички жители на общината.


Ключови думи
Добрев балотаж Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета