Петък, 22 Дек 2023
            
Велико Търново Местни избори 2023 Политика

Проф. д-р Христо Бонджолов ще води листата на гражданско сдружение „Заедно можем всичко” за местните избори във Велико Търново

  22.09.2023 15:17
Проф. д-р Христо Бонджолов ще води листата на гражданско сдружение „Заедно можем всичко” за местните избори във Велико Търново

Проф. д-р Христо Бонджолов, бивш ректор на ВТУ, а понастоящем заместник- ректор, и почетен гражданин на Велико Търново, повежда листата на гражданско сдружение „Заедно можем всичко” , което ще бъде представено за местните избори от  местната коалиция „Глас народен”. Местната коалиция се регистрира за участие в предстоящите местни избори във Велико Търново  в ОИК преди дни. В състава й ще бъдат включени и други изявени общественици, и доказани експерти от старата столица.

По повод днешния празник, проф. Бонджолов се обърна със специално видеообръщение към великотърновци.

„Във Велико Търново изживяваме още веднъж един сюблимен миг- мигът, в който сме били заедно и сме успявали! Показали сме, че заедно можем всичко и  можем да се изправим срещу всички, за да отстояваме българщината! Ето защо реших да се включа в гражданското сдружение „Заедно можем всичко”-  за да успяваме всички заедно и да опитаме една друга "сглобка" - на гражданите с партиите и съм сигурен в успеха! Не за да бъдем срещу партии и да се противопоставяме, напротив,  за да покажем, че можем да работим с тях, но гласът на гражданите е най- важното нещо, и да покажем, че той може да бъде чут! И както сме си подредили университета, да се опитаме да подредим и града и общината, а ако е възможно,  да се опитаме да си подредим и държавата. Честит празник!”

Официалното представяне на листата на гражданско сдружение „Заедно можем всичко” с водач проф. д-р Христо Бонджолов, ще се състои на 28 септември, от 10 часа в Пресклуба на БТА във Велико Търново.

 https://www.facebook.com/100000068467141/videos/1340735303532488?idorvanity=1001690724036330

 


Ключови думи
Бонджолов местни избори
Последни
Седмицата
Анкета