Петък, 01 Дек 2023
            
Лясковец Местни избори 2023

Емилия Жилиева е кандидатът на БСП за кмет на Лясковец

  01.09.2023 14:16
Емилия Жилиева е кандидатът на БСП за кмет на Лясковец

Емилия Жилиева  е кандидатът на БСП за кмет на Община Лясковец в предстоящите на 29 октомври местни избори. Жилиева бе избрана единодушно от общинската организация на БСП в града.

На конференцията Жилиева излезе с подробен отчет  за свършеното през мандата й като общински съветник и показа колко последователно е работено спрямо предизборната програма от 2019 г. Част от нейни предложения са отпадането на таксите в детските ясли, повдигнатите пешеходни пътеки,  поетапно подмяна на уличното осветление от ново поколение, което предстои да  бъде изградено и др. Поставила е и редица въпроси по молба на граждани.

„Благодаря на всички членове за единодушната подкрепа. За мен е чест и огромна отговорност. Както вече съм казвала, да си кмет не е привилегия, а огромно отговорност и аз така приемам тази номинация - като огромна отговорност.  БСП сме последователни в политиките си. Винаги сме заставали на страната на хората и сме отстоявали всяка наша позиция и най-важното, винаги сме изпълнявали обещанията си. Ако гражданите ми дадат своето доверие, ще работя с всички сили за подобряване визията на Община Лясковец. Скоро ще ви представя и моята програма за управление в мандат 2023-2026 година, така ще сте сигурни в намеренията ми.”, каза Жилиева.

Лясковската партийна организация номинира кандидатите си за кметове в три населените места: за с. Драгижево – Иван Минчев, за село Мерданя -  Снежанка Русева, за село Козаревец – Станислав Василев, за останалите две села все още се водят разговори, но скоро ще бъдат представени. На форума бе подредена и листа за общински съветници./ сн. архив


Ключови думи
Емилия Жилиева
Последни
Седмицата
Анкета