Събота, 14 Oct 2023
            
Горна Оряховица Общество

8-годишен „Ягуар” XJL донесе на Константин Паликаров от Стара Загора наградата на публиката на фен срещата в Горна Оряховица

  15.07.2023 16:25
8-годишен „Ягуар” XJL донесе на Константин Паликаров от Стара Загора наградата на публиката на фен срещата в Горна Оряховица

26 „Ягуара” от София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Разград, Плевен, Самоков, Враца и други градове да се събраха пред Летния театър в Горна Оряховица за поредната фен среща на британската марка. Организаторът Здравко Здравков от Варна избрал града в центъра на страната, за да е удобно за всички и поканата му бе уважена от много фенове, въпреки жестоко препичащото слънце. Най-старите участващи автомобили са произведени 1988 г., най-новият е от 2022 г.

Събитието е подкрепено от официалния вносител на марката „Мото Пфое”, като фирмата предостави за тест драйф електрически автомобил Jaguar I-PACE, който бе избран от 64 журналиста от авторитетното автомобилно списание „Auto Bild” за кола на годината през 2019 г.

Колите бяха оценени по категории от жури и призьорите в различните класове получиха своите награди от кмета на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев. Той също получи награда с благодарности за партньорството и подкрепата. Наградите са уникати – ръчно изработени статуетки от различни автомобилни части.

Имаше и гласуване на публиката, което бе спечелено от Jaguar XJL, 2015 г. на Константин Паликаров от Стара Загора. По-рано той спечели и наградата на журито за тунингован автомобил. Константин купил колата бяла преди година и половина, но сега тя вече е матово тъмно зелена в почит към „британското състезателно зелено”, разработено от Jaguar и станало нещо като фирмен знак. Често сменям колите, но тази ще остане с мен дълго, коментира Паликаров качеството на марката.

Специална награда имаше и за Милен Мъглов от Горна Оряховица, чийто Vending club осигури безплатни напитки за участващите в срещата.


Ключови думи
Jaguar фен среща Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати