Вторник, 19 Сеп 2023
            
Горна Оряховица Общество

В първия летен ден два басейна ще работят в Горна Оряховица

  20.06.2023 14:09
В първия летен ден два басейна ще работят в Горна Оряховица

Астрономическото лято настъпва на 21 юни и басейните в региона отварят един по един. В Горна Оряховица и този сезон ще има два басейна. Басейните в Детския кът няма да са готови и това лято, въпреки че остана немного работа по довършването.

Още на 16 юни отвори „Болярски хан”, а на от 21 юни приема посетители и басейнът в комплекс „Бабенец”. В процес на пълнене е „Светицата” в Лясковец и вероятно до края на месеца и там ще работи.

Вече са отворени Къпиновския и „Асеневци”, които са от по-големите извънградски басейни, предпочитани от горнооряховчани.

Градското море тази година ще излиза доста по-скъпо. На първо време цените са от 10 до 15 лева за възрастен, което е с 50% повече от миналата година.

Първите отворили – „Болярски хан”, са обявили вход от 15 лева, но допускат безплатно деца до 6 години. Също по 15 лева е в Къпиновския, а така ще бъде и в Лясковец.

„Бабенец” тръгва от 10 лева за възрастни и 6 лева за деца. 10 лева е входът на този етап за „Асеневци”.

Най-евтин остава басейнът в Полски Тръмбеш. За деца до 7 г. е безплатен, младежи до 18 г. влизат срещу 5 лева, а възрастните за 7 лв.

Дъждовното лято определя и слабото начало на сезона, споделят тези, които вече работят. Идват обаче и първите жеги, а и лятната ваканция за децата, така че всеки вече се оглежда за близките възможности за отмора.


Ключови думи
басейн Лясковец
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати