Събота, 26 Авг 2023
            
Велико Търново Други

Снежана Стефанова от Гимназията по туризъм издаде „Наръчник на младия аниматор”

  27.05.2023 10:04
Снежана Стефанова от Гимназията по туризъм издаде „Наръчник на младия аниматор”

Учителят Снежана Стефанова издаде Наръчник на младия аниматор”. Наръчникът е полезно и практическо помагало за тези, които искат да се развиват в сферата на туристическата анимация.

В тази книга е събран дългогодишният професионален опит на автора Снежана Стефанова в сферата на туристическата анимация. Снежана Стефанова е преподавател по "Екскурзоводско обслужване", "Туристическа анимация" и "Туроператорска и турагентска дейност" в ПГТ "Д-р Васил Берон" във Велико Търново и има дългогодишен опит като туроператор.

Помагалото съдържа идеи за анимационни програми, както и забавни популярни игри, подходящи за организиране на събития. Буди интерес и поместеният подробен речник със специфични термини в туристическата анимация.

 Книгата ще бъде много полезна в подготовката за аниматори в туризма и в практиката на заети в бранша при организиране на анимационни прояви. В наръчника са представени видовете туристическа анимация: културно-познавателна; творческо-имитационна; приключенско-забавна, спортно-развлекателна; социализираща; детска; хотелска; клубна; забавна шоу анимация; анимация за третата възраст; анимация за лица с увреждания и практически упражнения за обучение на аниматорите.


Ключови думи
Снежана Стефанова Наръчник на младия аниматор
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати