Събота, 19 Авг 2023
            
Горна Оряховица Други

ТК „Хемус” открива с демонстрации втория ден от Празника на източноазиатските култури

  18.05.2023 14:57
ТК „Хемус” открива с демонстрации втория ден от Празника на източноазиатските култури

Състезатели на ТК „Хемус” – Горна Оряховица ще открият втория ден на Празника на източноазиатските култури, организиран от ВТУ „Св. св. Кирил и Методий” на 19 и 20 май.

Старши треньорът Румен Димитров и неговите състезатели Мартина Димитрова, Светлозара Колева, Светла Александрова, Йордан Добрев, Кристиян Стефанов, Христо Мънгов и Тодор Мънгов ще направят демонстрация на техники от таекуондо и хапкидо на 20 май от 10 часа в ДКС „Васил Левски” във Велико Търново. Горнооряховските таекуондисти участваха и в първия празник на източноазитаските култури миналата година.

Идеята на събитието е студенти от Филологическия факултет на Великотърновския университет, изучаващи китайски, японски и корейски езици да представят красотата на всяка една от трите култури. Събитието се организира от Великотърновския университет и Община Велико Търново на 19 и 20 май в ДКС „Васил Левски”. Началото на първия ден е от 14 часа, а на втория от 10 часа.

В програмата ще има песни, танци, демонстрация на бойни изкуства, азиатска кухня, приготвена от студенти, работилници за калиграфия, изрязване на фигури от хартия, оригами, щандове с мърч и с най-различни азиатски храни и напитки, както и много изненади...


Ключови думи
Празник на източноазиатските курлтури ТК Хемус
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати