Петък, 23 Юни 2023
            
Велико Търново Спорт

Мартин Моран игра срещу Меси, Панама даде сериозен отпор на Аржентина

  24.03.2023 12:12
Мартин Моран игра срещу Меси, Панама даде сериозен отпор на Аржентина

Халфът на „Етър“ Мартин Моран игра срещу Лионел Меси и Аржентина в първия мач на „гаучосите“ като световни шампиони пред препълнения стадион „Ел Монументал“ в Буенос Айрес. Панама даде сериозен отпор на домакините и загуби с 2:0 след попадения чак в края на мача.

Гостите се защитаваха през целия мач, но пуснаха голове чак в 78-ата и 89-ата минути. Лео Меси нацели сглобката от фаул в 15-ата минута, после принуди вратаря да вади негови удари пак от фаул и дори директно от корнер.

Мартин Моран влезе в 67-ата минута на мястото на Гудиньо. Полузащитникът на „Етър“ игра много активно на обичайната си позиция. В 78-ата минута Меси отново нацели сглобката от фаул и с добавка Алмада откри резултата. Малко след това Моран направи фаул срещу Меси, но мегазвездата този път стреля над гредата. Меси обаче показа майсторството си в 89-ата минута, когато отново от фаул завъртя технично топката в ъгъла за 2:0.

Любопитното бе, че още след последния съдийски сигнал футболистите на Панама наобиколиха Лео Меси и поотделно се снимаха с него, като аржентинецът дори раздаваше автографи върху фланелките им, разказва клубният сайт на "Етър" .


Ключови думи
Мартин Моран
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати