Вторник, 20 Юни 2023
            
Велико Търново Избори 2 април 2023 г.

ГЕРБ във Велико Търново продължава да се разраства

  21.03.2023 12:54
ГЕРБ във Велико Търново продължава да се разраства

Повече от 20 са новоприетите членове на ГЕРБ във Велико Търново. Всеки от тях е заявил желанието си да е част от най-голямата политическа сила в център-дясно през последните две седмици. Да помагат на общинската организация на ГЕРБ да реализира политиките си вече помагат студенти, IT-специалисти, университетски преподаватели с богата биография, историци, спортисти, треньори. Обединяват ги десните ценности и възгледи, както и желанието им да са полезни за своя град и община – Велико Търново.

На първа пролет част от хората получиха новите си членски карти лично от водача на листата на ГЕРБ-СДС за старопрестолния град проф. Костадин Ангелов. 

„Денят е символичен. За нас е изключително важно, много зареждащо и мотивиращо – вие сте нова енергия, която подобно на пролетта ще се влее в голямото семейство на ГЕРБ, което защитава европейските ценности. Българите имат една поговорка, че една птичка пролет не прави, но много птички, правят и пролетта, след нея и лятото и осмислят това, което наричаме живот“, каза проф. Ангелов. Той благодари на всеки от хората, че са избрали да бъдат част от ГЕРБ, защото ценностите, които партията проповядва са стабилни, здрави и реалистични.

„Това което обещаваме се случва, това което правим може да бъде видяно и докоснато, затова вие трябва да се гордеете с резултатите, които постигаме. Поставили сме си ясни цели, насочени към най–важното -  към децата, към младите, към сигурността на хората и предвидимостта в техния живот“, каза още водачът на листата ГЕРБ-СДС във Велико Търново. Той пожела на новите членове на ГЕРБ да стъпват здраво върху историята, смело да вървят напред, за бъде България отново стабилна държава с ясен европейски път.

Голяма част от присъстващите споделиха, че много отдавна са „неофициални“ членове на ГЕРБ, защото винаги са подкрепяли и са гласували за партията, но сега са решили да станат част от дясна политическа формация, която защитава демократичните ценности в България. Сред тях е уважаваният университетски преподавател и педагог проф. д-р Димитринка Цонкова. „Твърде егоистично човек да мисли само за собствените си успехи, без да внедри своя потенциал и да направи опит да бъде полезен за обществото. Партия ГЕРБ винаги е последователна в политиките, които води, а нещата които прави, са знакови“ , каза проф. Цонкова.

Част от ГЕРБ вече е и популярният историк, общественик, библиотекар и многократен победител в телевизионните куиз-състезания Николай Колев. „Моето решение да вляза в партия ГЕРБ беше дълго обмисляно, защото аз трудно вземам решения. Тук съм, защото това е партията на България, друга няма“, казва Колев.

За Мая Чолакова ГЕРБ е единствената партия на народа, по примера на Християн-демократичния съюз в Германия. А Пенка Иларионова благодари за доверието и заяви, че ГЕРБ е пример за последователността, идеите и приоритетите в политиката.

Областният лидер на ГЕРБ и кмет на старата столица Даниел Панов поздрави новоприетите членове на партията и ги призова да бъдат активни, да дават идеи, да работят и да се гордеят, че вече са част от политическата формация, защото само тя е гарант за европейското развитие на Велико Търново и на България.


Ключови думи
ПП ГЕРБ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати