Сряда, 28 Сеп 2022
            
Местни избори 2019

Областният щаб на ГЕРБ: Лъжите, внушенията, манипулациите и агресията вече са разпознаваеми като почерк на опонентите ни

  30.10.2019 17:25
Областният щаб на ГЕРБ: Лъжите, внушенията, манипулациите и агресията вече са разпознаваеми като почерк на опонентите ни

Уважаеми опоненти,
Вижда се, че продължавате да възприемате предизборната надпревара не като съревнование на резултати и идеи, а като битка, в която почтеността е табу.
Очевидно най-важната ви цел е да лишите жителите на Горна Оряховица от възможността сами да решат какво бъдеще искат за своята община. Залагате на манипулациите, вместо на информираността, на фалшивите новини, вместо на фактите.
Вчера за пореден път заляхте гражданите с лъжи, като напълнихте пощенските им кутии и входовете към техните жилища с брошури, имитиращи информационните предизборни материали на ГЕРБ.
Вярно в тези брошури е единствено името на резултатния досегашен кмет – Добромир Добрев и номерът, с който в неделя разумните горнооряховчани ще го изберат отново – №43 в бюлетината.
Драги богати на средства и бедни на морал опоненти,
лъжите, внушенията, манипулациите и агресията вече са разпознаваеми като ваш почерк. С усилията, които продължавате да влагате, поставяте и подписа си под всичко това.
Ние от ГЕРБ не отвръщаме на злото със зло.
Имаме резултати, които да покажем и още много работа за вършене.
Вярваме в мъдростта на хората и знаем, че под ръководството на Добромир Добрев и неговия екип, най-доброто за Горна Оряховица предстои!

Областен предизборен щаб на ГЕРБ


Ключови думи
ПП ГЕРБ Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати