Вторник, 13 Юни 2023
            
Свищов Спорт

Свищовският СКХТФ „Дунав“ с бронзови медали от държавния шампионат

  14.03.2023 11:25
Свищовският СКХТФ „Дунав“ с бронзови медали от държавния шампионат

От началото на месец март се проведоха двете държавни първенства по хокей в зала за деца до 12 години и юноши и девойки до 18 години. Най-успешният свищовски спортен клуб – СКХТФ „Дунав“, се представи достойно и на двете първенства, като завоюва бронзови медали и в двете възрастови групи. Даниел Стефанов беше определен за най-полезен състезател на държавното първенство при 18 годишните. И през тази година той е част от националния отбор – юноши до 16 г., на който предстои участие в Европейско първенство през 2023 г.

21 спортни клуба са членове на Българската федерация по хокей на трева и двете трети места на СКХТФ „Дунав“ автоматично нареждат Свищов сред градовете с най-успешно развиващ се спорт - хокей на трева. На 25 и 26 март градът ще бъде домакин на XXIII Държавното първенство по хокей в зала за момичета и момчета до 14 години.

Ръководството на СКХТФ „Дунав“ изказва своята благодарност за всеотдайния труд на треньорите – доц. д-р Николай Марков, Николай Русев и Радослав Радков, както и на всички състезатели и техните семейства за неизменната подкрепа, казва д-р Мариана Маркова, председател на СКХТФ „Дунав“ – Свищов.


Ключови думи
СКХТФ „Дунав“
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати