Неделя, 23 Апр 2023
            
Павликени Спорт

Турнир по футбол на малки втарички „Трифон Иванов“ подготвят в Павликени

  22.01.2023 08:14
Турнир по футбол на малки втарички „Трифон Иванов“ подготвят в Павликени

Общински турнир по футбол на малки вратички „Трифон Иванов” 2023 ще започне на 6 февруари 2023 г. (понеделник) от 17:30 ч. Срещите ще се провеждат на футболното игрище с изкуствена настилка срещу стадион „Ганчо Панов“ в Павликени.

Записването за участие е в Спортна зала „Йордан Петров - Графа“ – Павликени, телефон за контакти: 0884 117 027 - Гошо Илиев. Крайният срок за записване е 2 февруари. На същата дата ще се проведе и техническата конференция - от 17:30 ч. в Спортна зала „Йордан Петров - Графа”.

Право на участие в Общинския турнир по футбол на малки вратички „Трифон Иванов“ 2023 имат всички отбори, чиито състезатели живеят и/или работят на територията на община Павликени, община Сухиндол, община Велико Търново и община Полски Тръмбеш. В един отбор в игра се допускат едновременно не повече от четирима състезатели, картотекирани и участващи в аматьорски футболни клубове към БФС (правилото за картотекиран състезател включва всички възрастови групи и важи до 40-годишна възраст). Участници, картотекирани в професионални клубове от „А” и „Б” ПФГ и състезатели под 16-годишна възраст не се допускат.

Турнирната такса за участие е 150 лв. От нея се освобождават отборите на училищата на територията на община Павликени (ако в ученическия отбор имa състезатели, които не са от даденото училище, се заплаща maкca участие от 30 лв. за всеки външен състезател). Със средствата от турнирната такса се заплаща възнаграждението на съдиите и медицинското лице по време на турнира. Предвидени са отборни награди за класираните от първо до четвърто място, както и инвидидуални – за най-млад състезател, за най-възрастен състезател, за най-коректен състезател, за най-красив гол и за голмайстор.

В зависимост от подадените заявки, отборите чрез жребий се разделят в групи. В групите се играе всеки срещу всеки. Класиралите се на първо и второ място в групите продължават напред.


Ключови думи
Трифон Иванов турнир
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати