Вторник, 13 Дек 2022
            
Горна Оряховица Други

Димитър Николов награди победителите в турнир по белот и кръстословици, организиран от ГЕРБ в Горна Оряховица

  13.09.2022 15:03
Димитър Николов награди победителите в турнир по белот и кръстословици, организиран от ГЕРБ в Горна Оряховица

За девета година пенсионерски клубове от общината се включиха в турнира по белот и решаване на кръстословици в Горна Оряховица. Състезанието се организира ежегодно от местната структура на ПП ГЕРБ. Турнирът бе открит от председателя й Добрин Дериджиян, който пожела успех на състезателите.

В състезанията с кръстословици се впуснаха шест участници, а в турнира по белот мериха сили шест отбора. Най-добрият енигматик тази година бе Теодор Генчев от КП „Вяра“ в с. Янтра. На второ място се класира Христанка Камбушева от КП „Железничар” – Горна Оряховица. Трета е Димитранка Йорданова от КП „Раховец“ – Горна Оряховица.

В състезанието по белот на първо място се класира отборът на КП „Елена Грънчарова“. Втори са представителите на КП „Железничар“ и трети е тимът на КП „Вяра“ в с. Янтра.

Победителите получиха наградите си от кандидата за народен представител от ГЕРБ-СДС Димитър Николов.

За мен бе истинско удоволствие да наградя победителите в традиционния турнир по белот и решаване на кръстословици, организиран от ГЕРБ – Горна Оряховица. Настолните игри поддържат ума в кондиция. Това ни трябва и на 2 октомври – здрав разум, отбеляза Димитър Николов.

Паричните награди за победителите са осигурени от общинската структура на ПП ГЕРБ в Горна Оряховица.


Ключови думи
турнир белот ГЕРБ - Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати