Събота, 01 Апр 2023
            
Велико Търново Общество

TarnovoRuns изпраща 2022 г. с благотворителна хоротека

  31.12.2022 07:45
TarnovoRuns изпраща 2022 г. с благотворителна хоротека

Да прекараме последния обед от годината в игране на хора. Да изпратим последния ден с български фолклор, горещ билков чай с мед и стотиците топли и усмихнати хора.

Поканата отправят TarnovoRuns - Движение и Здраве за Всеки и основателят му Калин Василев – Калинба. Хоротеката ще се проведе днес от 12 ч. в парк „Дружба“ във Велико Търново.

По време на нея ще може да подкрепите 3 добрини. ФК „Плетеница" събират средства за ушиване на детски фолклорни костюми, с които да участват по различни танцовални форуми у нас и в чужбина. Ще бъде поставена и дарителница в подкрепа на малката Ани, която има ДЦП и борбено преодолява всички лечения и терапии. Освен това ще бъдат събирани и пакетирани хранителни продукти за центъра за настаняване в Горна Оряховица.

С нас ще бъдат приятелите ни от ФК „Плетеница“, но всички клубове в града са винаги добре дошли. Стискаме палци времето да е с нас и да няма дъждец. Ако има дъжд, ще преместим събитието за първия удобен случай (Ивановден, Йордановден). Грабвайте семейство, приятели и познати и дори да не играете хорца, елате да си побъбрим в парка на една човешка среща и горещ чай от нас. Организираме го безплатно за всеки, казват от TarnovoRuns./ сн. организатори


Ключови думи
TarnovoRuns
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати