Четвъртък, 23 Мар 2023
            
Велико Търново Спорт

Кметът на Велико Търново Даниел Панов: Запазваме облекченията за спортни имоти, клубовете да не вдигат таксите за децата

  22.12.2022 13:09
Кметът на Велико Търново Даниел Панов: Запазваме облекченията за спортни имоти, клубовете да не вдигат таксите за децата

През 2023-а година няма да се увеличават наемите на обекти общинска собственост, които се ползват от спортните клубове във Велико Търново. Остава в сила голямото облекчение – те ще плащат 2% от стойността на наема, както е през последните осем години. Това обяви кметът на старата столица Даниел Панов и подчерта, че целта е спортните клубове да не повишават таксите за децата.

„Нека родителите да не бъдат обременявани с допълнителни разходи на фона на високите цени на енергоносители, горива, храни и стоки“, категоричен бе Панов.

Темата бе обсъдена на сесия на Великотърновски общински съвет по повод предложение за промяна в местната наредба, която регламентира ползването на спортните обекти общинска собственост. Запазването на наемните цени и облекчението за спортните клубове е продължение на политиките на кмета Даниел Панов и екипа му в общината за насърчаване развитието на спорта, таланта и спортния потенциал на децата и учениците.


Ключови думи
спортни клубове Данел Панов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати