Сряда, 15 Мар 2023
            
Горна Оряховица Общество

Приказка за Рождество разказаха в Дневния център за деца с увреждания в Горна Оряховица

  14.12.2022 16:34
Приказка за Рождество разказаха в Дневния център за деца с увреждания в Горна Оряховица

Приказка за Рождество Христово разказаха малчуганите от Дневния център за деца с увреждания в Горна Оряховица. На коледния празник имаше много стихотворения и песни, с които децата поздравиха своите гости. Малки коледари отправиха благослов за здраве и берекет.

Децата с нетърпение очакваха Дядо Коледа, който пристигна заедно със Снежанка, натоварен с голям чувал, пълен с подаръци.
Гости на коледния празник в Дневния център бяха заместник-кметът Григор Минков, общинските съветници Добрин Дериджиян и Елена Григорова, директорът на Дирекция „Социално подпомагане“ Боряна Кирилова, директори и служители на социални услуги в общината, представители на общинска администрация, на Женско благотворително дружество „Св. Мина“, на Сдружение „Човеколюбие“, родители и приятели на децата. Много от гостите също бяха донесли подаръци, с които да зарадват малчуганите.
Екипът на Дневния център получи поздравления от гостите за изключително добрата работа и грижите за децата, както и за подготовката и организацията на коледното тържество. 


Ключови думи
ДЦДУ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати