Неделя, 02 Oct 2022
            
Общество

Свищовският Дневен център за деца с увреждания сподели добрите си практики на среща на НАСО

  23.05.2020 08:56
Свищовският Дневен център за деца с увреждания сподели добрите си практики на среща на НАСО

Дневен център за деца с увреждания в Свищов взе участие в дистанционна среща, организирана от Националния алианс за социална отговорност.
В периода на обявената извънредна обстановка на територията на страната  по повод разпространението на COVID-19, Националният алианс за социална отговорност организира поредица от дистанционни срещи с представители на различни социални услуги. Срещите са насочени към споделяне на практики, мнения и виждания на ръководителите и екипите по места, относно възможностите за подкрепа на деца и лица от различни рискови групи.
На 21.05.2020 година се проведе поредната среща за североизточния регион на страната с над 30 участници, на която екипът на Дневен център за деца с увреждания в град Свищов беше една от трите социални услуги, поканени да споделят добра практика. Организаторите на форума оцениха практиката на Дневния център в Свищов като иновативна, пример за професионализъм и отговорност към нуждите на децата и семействата в общината.
Директорът на социалната услуга Теменужка Тодорова представи пред колегите си основните принципи и алтернативни форми, въведени от екипа на ДЦДУ в гр. Свищов.


Ключови думи
ДЦДУ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати