Понеделник, 20 Фев 2023
            
Горна Оряховица Култура

Светлозар Христов – Заро пуска седма авторска песен

  21.11.2022 19:09
Светлозар Христов – Заро пуска седма авторска песен

Горнооряховчанинът Светлозар Христов – Заро пуска седма авторска песен. Младият изпълнител, който работи с Аделина Колева и участва в концертните изяви на Школата й към НЧ „Напредък 1869“, експериментира с различни жанрове, включително фолк и поп фолк. Новата песен е отново дуетен проект с Алекс Илиева.

Двамата млади изпълнители вече имат богат артистичен опит и пожънаха успех с първото си парче. След жегата в „Изпепелявай“ двамата предлагат съвсем различно настроение в „Сърце от лед“. Песента е с ново послание, а във видеото биха се припознали много двойки. Пожеланието на двамата изпълнители към всички слушатели е да се вслушват в мелодията на сърцето си и никога да не правят компромис с чувствата си. За музиката и аранжимента се доверяват на Калоян Коцев, видеото е дело на STUDIO PLEVEN и е заснето в 5-звезден хотел в курорта „Златни пясъци“.

„Историята и самата песен е написана и направена преди близо две години и дълго време беше отлагана преди да стигне до нашите почитатели. Но ето, че дойде време да я разкажем...“, споделя Заро.


Ключови думи
Светлозар Христов - Заро Сърце от лед
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати