Петък, 17 Фев 2023
            
Велико Търново Други

Служители от ТД на НАП Велико Търново дариха книги на белодробната болница

  18.11.2022 09:28
Служители от ТД на НАП Велико Търново дариха книги на белодробната болница

Поредна благотворителна акция организира териториалната дирекция на НАП във Велико Търново. Данъчните служители събраха близо 150 книги, които дариха на специализираната болница за лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания „Д-р Трейман“.  Целта на акцията е подобряване престоя на пациентите в лечебното заведение.  Заглавията са на родни и чужди автори, а жанровете са разнообразни.

Пациентите ще имат възможността да четат исторически и любовни романи, научни и развлекателни произведения. Не липсва българска класика, както и списания със здравни теми и здравословен начин на живот.

„ С тази инициатива колегите отново показаха съпричастност, готовност за подкрепа и благородство“, заяви директорът на ТД на НАП Велико Търново Ивайло Здравков.

Дарението бе прието от директора на лечебното заведение д-р Стела Денчева, която благодари за подкрепата и сподели, че болничният престой на един пациент е минимум седмица. По думите й, благодарение на книгите, дните на лекуващите се ще бъдат по – приятни.


Ключови думи
ТД на НАП Белодробна болница книги
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати