Събота, 07 Яну 2023
            
Полски Тръмбеш Спорт

Полски Тръмбеш е домакин на турнир по тенис на маса „Млад Олимпиец”

  08.10.2022 09:09
Полски Тръмбеш е домакин на турнир по тенис на маса „Млад Олимпиец”

Поредна седмица Полски Тръмбеш ще бъде домакин на турнир по тенис на маса с най-висок ранг. На 8 октомври (събота) от 10.30 ч. и на 9 октомври (неделя) от 10.30 ч. ще се проведе национален турнир за купа на България "Млад Олимпиец” за деца до 13 години - първи етап, информират от Общината.  

Заявки са получени от 16 клуба, а броят на участниците е близо 100. Домакините от „Янтра 2012” ще бъдат представени от Адем Ахмедов, Йоан Пламенов, Павел Ценов, Магдалена Николов, Михаела Трифонова и Теодора Пламенова.

,,Това е първо наше домакинство на турнир от Националния календар по тенис на маса. Броят на участниците е респектиращ и ние ще се постараем организацията да отговаря на ранга. Трупаме опит в тази посока, като само преди седмица приключи второ издание на нашия турнир за купа ,,Емил Йорданов“,. Децата от клуба ни се представиха на много високо ниво, въпреки че това са първите им участия. Михаела Трифонова зае първо място във финал Б. Теодора Пламенова е четвърта при 13-годишните от 20 състезателки. Добро представяне и за Магдалена Николова, която зае трето място в групата си, кокто и за Павел Ценов. Силно представяне и за най-малките Адем Ахмедов, който спечели групата си и Йоан Величков трето място Б финал. Адем Ахмедов и Сияна Георгиева от „Тетрон“ (Плевен) бяха избрани за най-перспективни състезатели, коментира играещият треньор на клуба в Полски Тръмбеш Елиз Караманлиева./ сн. Община Полски Тръмбеш


Ключови думи
тенис на маса
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати