Неделя, 02 Oct 2022
            
Спорт

СКТМ „Боровец” си осигури място в първата четворка на Висша лига

  07.11.2018 13:18
СКТМ „Боровец” си осигури място в първата четворка на Висша лига

Мъжкият отбор на СКТМ „Боровец” си осигури и тази година участие в първата четворка на Висша лига по тенис на маса. След изиграването на есенните турнири от първенството горнооряховският отбор е на трето място във временното класиране. Напролет първенството продължава, като лигата е разделена на първа и втора четворка. Първите четири отбора ще разпределят медалите, а във втората четворка ще се борят за оставане в лигата.
Последният есенен турнир се изигра в Панагюрище. „Боровец” имаше четири срещи, като постигна три победи – над „Елит” (Неделино) с 4:0, над „Хасково” с 4:1 и над „Комфорт” (Вн) с 4:3. Единствената загуба е от лидера „Дунав” (Рс).
Четиримата състезатели на „Боровец” – Светлин Беров, Петко Габровски, Йонко Ненков и Пламен Павлов, се представиха на много високо ниво. В решителната битка с „Комфорт” състезателите на „Боровец” показаха тенис от много висока класа и си гарантираха участие сред най-добрите, без да зависят от резултатите на останалите. Последният турнир все пак поднесе изненада. Считаният за сигурен участник в първата четворка отбор на Пловдив допусна загуба от „Корабостроител” и остана пети в класирането, което няма да му позволи да спори за медалите напролет.
В първата четворка място намериха „Дунав”, „Дигеста”, „Боровец” и „Корабостроител”.
 


Ключови думи
тенис на маса Боровец
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати