Събота, 07 Яну 2023
            
Горна Оряховица Общество

Горна Оряховица посреща инициативата „Капачки за бъдеще“

  08.10.2022 07:39
Горна Оряховица посреща инициативата „Капачки за бъдеще“

Горна Оряховица отново посреща „Капачки за бъдеще“. Така е наречена една от най-мащабните благотворителни кампании в страната, която към настоящия момент набира средства за трета детска неонатологична линейка.

Мобилен пункт ще бъде разкрит днес между 10 ч. и 14 ч. пред Летния театър в Горна Оряховица. В него ще се събират и метални кенчета. Събраното ще бъде предадено за рециклиране, а сумата ще се излопзва за купуването на линейката.

След като дарихме кувьози на 22 болници в цяла България, десетки медицински уреди на детски и родилни отделения на 14 болници, дарихме първата детска неонатална линейка в Пловдив, втората линейка е готова и дарена в Плевен, сега събираме за третата. И сме много близо. Донесете своите капачки и алуминиеви кенчета на паркинга пред Летен театър – Горна Оряховица на 08.10 между 10:00 и 14:00 ч. Разкажете на всички свои приятели, роднини, колеги и съседи. Поканете ги в събитието и го споделете навсякъде, за да научат повече хора и да успеем да дарим час по-скоро третата линейка, която да спасява животи. Знаем, че ще успеем! Защото заедно можем, казват организаторите./ сн. архив организатори


Ключови думи
Капачки за бъдеще
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати