Събота, 31 Дек 2022
            
Елена Светски

Иво Христов с успехи в бодибилдинга в Англия

  01.10.2022 06:50
Иво Христов с успехи в бодибилдинга в Англия

Тридесет и две годишният Иво Христов, родом от село Беброво в община Елена, през месец септември 2022 г. тази година завоюва престижни титли по бодибилдинг в Англия.

Културистът се състезава в най-голямото окръжно състезание там - Raistrick Roayal Rumple, в което участие вземат над 460 от най-добрите бодибилдъри на острова.

На състезанието Иво решава да се яви само няколко седмици преди началото му, но с много труд и упоритост в тренировките успява да спечели 4 медала в различни категории. Събитието се явява квалификационен кръг за още по-престижния турнир Arnold Classic.

Седмици по-късно, на кръга от световното първенство за аматьори – Арнолд класик, Иво Христов отново се доказва като шампион и печели титлата в категория до 75 кг и среброто в горната категория до 80 кг.

В кариерата си като състезател по борба, той има много медали и престижни места от шампионати и състезания на турнири в България.

От 4 години живее в Англия, където се занимава професионално като състезател и треньор по бодибилдинг. Иво продължава с неуморните тренировки и се надява на нови предстоящи успехи.


Ключови думи
Иво Христов Беброво бодибилдинг
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати