Сряда, 14 Дек 2022
            
Горна Оряховица Спорт

Шампион и двама с бронз има „Локомотив Олимп” от Държавното по силов трибой

  14.09.2022 14:32
Шампион и двама с бронз има „Локомотив Олимп” от Държавното по силов трибой

Илиян Бузов спечели шампионска титла, а Мартин Марков и Петър Балабанов са с бронзови медали за горнооряховския клуб по силов трибой „Локомотив Олимп” от последния кръг на Държавното първенство за тази година.

Третият кръг на Държавното първенство се проведе в спортна зала „Никола Петров”. Горна Оряховица домакинства на състезание от този ранг след 7-годишно прекъсване и сред медалистите този път се оказа един ветеран и двама продължители на традицията. Илиян и Мартин са синове на двама изявени състезатели от близкото минало, а Петър Балабанов е моторът на този спорт в Горна Оряховица вече две десетилетия.

Бузов младши спечели титлата в кат. до 105 кг при юношите. Мартин Марков стана трети в същата възраст в кат. 93 кг. Петър Балабанов взе поредния си медал в кат. 120 кг при мъжете.

Държавният лично-отборен шампионат в Горна Оряховица беше последен кръг от първенството за тази година.Над 100 състезатели от цялата страна се включиха в надпреварата, като особено радващо за Федерацията бе силното присъствие на млади таланти при юноши и младежи.


Ключови думи
силов трибой Локомотив Олимп
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати