Четвъртък, 24 Nov 2022
            
Общество Свищов

Напредва подмяната на водопровода за с. Българско Сливово в община Свищов

  25.08.2022 14:19
Напредва подмяната на водопровода за с. Българско Сливово в община Свищов

Вече четвърти ден усилено текат дейностите по подмяна на хранителния водопровод за с. Българско Сливово, община Свищов. Положени са 200 метра водопроводни тръби. На терен работят 4 багера и 15 служители на фирмата-изпълнител, като в същото време са включени и служители на ВиК „Йовковци“, които оказват пълно съдействие за по-бързото полагане на водопроводите. За почистване и премахване на храстовата и дървесна растителност по трасето са мобилизирани и допълнително хора със специализирана техника.

Обектът се ръководи от Румен Линев, началник Район Свищов към ВиК „Йовковци“ и инж. Пламен Петков, директор Дирекция „Инвестиционна политика, кадастър и техническо обслужване“ към Община Свищов. Тази сутрин към областния управител на Велико Търново инж. Георги Гугучков и МРРБ е подадена информация и направен отчет за извършените до сега дейности.

Относно предстоящите аварийни ремонти на ВиК инфраструктурата към селата Драгомирово и Совата, в момента геодезисти обхождат населените места и терасират участъците, където се очаква следващите седмици строително-монтажните дейности по подмяната на довеждащи и разпределителни водопроводи да стартира.


Ключови думи
водопровод Българско Сливово
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати