Понеделник, 07 Nov 2022
            
Велико Търново Крими

Младеж на амфетамини и възрастен мъж с 2,84 промила са свалени от колите тази нощ

  08.08.2022 10:14
Младеж на амфетамини и възрастен мъж с 2,84 промила са свалени от колите тази нощ

Водач, употребил наркотични вещества, установиха служители на Пътна полиция. Тази нощ в областния град е извършена проверка на лек автомобил „Пежо”, управляван от 23-годишен от с. Писарево. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е отчел положителна реакция на амфетамин. Той е дал кървна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР. По случая е образувана преписка.

Водач, употребил алкохол, установиха служители на полицейското управление в Елена. Вчера около 00,30 ч. в с. Буйновци в хода на специализирана полицейска операция за противодействие управлението на автомобили, след употреба на алкохол, наркотични вещества или без необходимата правоспособност е извършена проверка на лек автомобил „БМВ”, управляван от 72-годишен местен жител. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 2,84 промила. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. По случая е образувана преписка.

През денонощието полицейските патрули в област В. Търново са проверили общо 367 граждани, от които 121 за употреба на алкохол и 294 автомобила, от тях 45 товарни и 1 мотоциклет. Съставени са 23 акта и са наложени 121 глоби по фиш.


Ключови думи
КАТ проверки
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати