Четвъртък, 20 Oct 2022
            
Велико Търново Други

„Джуниър Бенд” пусна първия си самостоятелен сингъл

  21.07.2022 08:57
„Джуниър Бенд” пусна първия си самостоятелен сингъл

„Джуниър Бенд” пусна видеото на първия си самостоятелен сингъл. Песента „Мама, татко и аз” е кавър на песента, с която преди много години Влади Ампов – Графа се появи на музикалната сцена. Графа беше и първият, който преди няколко години забеляза таланта на оркестъра на СУ „Емилиян Станев” и направи общо изпълнение с тях. Сега той е първият, който поздрави музикантите за сингъла им.

„Това е първият самостоятелен сингъл на невероятните Junior band/Джуниър бенд. За мен е огромно удоволствие, че именно те направиха кавър версия на първата ми песен, която записах с легендарните „Спешен случай”, когато аз бях едва на десет години. Музиката и текстът са на баща ми Кирил Ампов. Благодаря на Борислав Бояджиев - Борче за жестокия аранжимент и на режисьора на видеото Danyor Nevsta. Йордан Цветанов, ти си истински будител!”, написа Графа след излизането на видеото в YouTube.

Песента е по музика и текст на Кирил Ампов. Аранжиментът е на Борислав Бояджиев – Борче, а вокален аранжимент прави Владимир Ампов – Графа. Режисьор е Danyor Nevsta.

Останалата част на екипа Микс: Борислав Бояджиев - Борче Мастеринг: Дейв Къч; Motion graphics & video editing: Andy Licari Oсветление: Георги Георгиев Oператор: Веселин Симеонов, Георги Георгиев Stage Manager: Виктор Василев Комуникация: Simona Rubino Технически съпорт: B Sound Ltd - Пламен Йорданов.

Не на последно място са ръководителят на на Junior Band Йордан Цветанов и директорът на СУ „Емилиян Станев“ Кина Котларска.


Ключови думи
Джуниър бенд сингъл
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати