Събота, 01 Oct 2022
            
Горна Оряховица Култура

НЧ „Напредък 1869” получи една от годишните награди на НПО Портал

  02.07.2022 12:28
НЧ „Напредък 1869” получи една от годишните награди на НПО Портал

НЧ „Напредък 1869” – Горна Оряховица получи трета награда в категория „Най-четена новина” от Информационния портал за неправителствените организации в България (НПО Портал).

Идеята на годишните награди е да се отличат най-пишещите и най-четените граждански организации на NGOBG.info, а събитието се проведе на живо след 2-годишно прекъсване.

Георги Генчев - ръководител на екипа на портала, откри събитието и припомни за значението на наградите, че те са своеобразен сертификат за прозрачност. Защото НПО Порталът дава възможност на гражданските организации да информират редовно по-широка аудитория за дейностите и постиженията си, да разказват какво правят, за кого е важно и какво променят. Прозрачно да изразяват позицията си по важни за обществото въпроси, да се застъпват и защитават правата на хората, със и за които работят.

В наградите на Портала няма номинации и жури. Победителите се излъчват сред регистрираните потребители на Портала на база на статистика от сайта за всяка от категориите.

Категориите са „Организация с най-много публикации“, „Най-четена новина“ и  „Най-голям успех в привличането на читатели“.

В категория „Най-четена новина” третото място е за Народно Читалище "Напредък 1869" от Горна Оряховица за новината „Национален танцов конкурс „Танцова въртележка" Горна Оряховица 2021“.


Ключови думи
НЧ "Напредък 1869" Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати