Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Култура

„Грация” направи голям финален концерт, но сезонът продължава с конкурс в Приморско

  30.06.2022 14:33
„Грация” направи голям финален концерт, но сезонът продължава с конкурс в Приморско

Балетна школа „Грация” направи близо 2-часов концерт на сцената на НЧ „Напредък 1869” за финал на сезона. Ваканцията обаче се отлага за балерините, тъй като от 1 до 3 юли цялата школа ще участва на конкурс в Приморско, където ще представи 27 танца.

Художественият ръководител на балета Соня Георгиева отново се беше постарала да направи годишния концерт по-различен, забавен и запомнящ се. На първо място със специалните гости. Специална шоу програма за събитието направи четирикратната шампионка на България, носител на една вицешампионска титла и многократна финалистка в национални и международни състезания по спортни танци Ксандриния Капелова от Клуб по спортни танци ,,Ксани Денс’’. Тя вече е втори курс Хореография - съвременен танцов театър във Варненски свободен университет, но като малка също е била част от семейството на „Грация”. Интересна колаборация между песен и танц направиха гласовете от ВС „Графити” Симеон Славев и Ерик Михайлов. Своя принос даде и очарователната водеща Боряна Божанкова.

По традиция школата изпрати с корона на принцеса едно от своите пораснали момичета – Тианна Димитрова, която беше абитуриентка тази година.

На сцената излязоха всички формации и солисти на школата, а за финал имаше 3-етажна торта, подарък от майките на балерините.


Ключови думи
Балетна школа "Грация"
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати